• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Enveloppen bedrukken

 

Enveloppen bedrukken met jouw bedrijfslogo? Of gepersonaliseerde enveloppen bedrukken met adressen voor bijvoorbeeld een direct mailing? Dan ben je bij Q-Promotions aan het juiste adres.

Wij beschikken over een ruim assortiment enveloppen die wij voor elke gelegenheid kunnen drukken, full colour of zwart/wit. En dat allemaal met een levertijd van slechts drie dagen!

Let op: alle envelop prijzen zijn gebaseerd op niet aflopende bedrukking (tot aan de rand). Kies voor de optie aflopend in de prijstabel indien je wel aflopende bedrukte enveloppen wil.

Typen bedrukte enveloppen en drukopties

Q-Promotions biedt bedrukte enveloppen voor elke gelegenheid, in full colour, 1 kleur zwart of onbedrukt. Voor elke situatie hebben wij de perfecte envelop. 
 
  • Envelop met zelfklevende stripDe meest bestelde envelop, met of zonder venster. Altijd beschikbaar in de formaten C5/6 (US), C5 en EA5.
  • Envelop met gegomde klepUitermate geschikt voor auto-fill, het geautomatiseerd vullen van enveloppen. Met of zonder venster, ook beschikbaar in C5/6 (US) en C5 formaat.
  • Zak envelop: Een sterke envelop, verkrijgbaar met of zonder venster. Ideaal voor direct mailings met inhoud, of om A4 papier netjes te verzenden. Verkrijgbaar in C5- en C4 formaat.

Formaten Bedrukte enveloppen

De afmetingen van een envelop wordt uitgedrukt in C-formaten. Deze C-formaten corresponderen met de A-papierformaten. Een A4 papier past dus perfect in een C4 envelop. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je brieven wel passen.

Kwaliteiten

Q-Promotions biedt drie soorten papierkwaliteiten voor enveloppen bedrukken:
  • Offset laser: 90 grams, extra wit en het meest gebruikt voor enveloppen.
  • Biotop laser: 90 grams ongestreken, dit papier is off-white (minder wit).
  • Cyclus print: 80 grams, de milieuvriendelijke optie vanwege het 100 % gerecyclede papier.

Adresseren

Het mogelijk om enveloppen zonder venster al door Q-Promotions te laten inprinten met adressen, ideaal voor een direct mailing. Dit scheelt je zelf zeeën van tijd. Handig, want als ondernemer zijnde heb je het natuurlijk altijd druk!