• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Brochures drukken

Snelle levering Levertijd 3 werkdagen
Specialist in maatwerk Specialist in maatwerk
Scherpe prijzen Gratis bestandscontrole

 

 

Q-Promotions drukt kwalitatieve brochures. Kies uit tien papiersoorten, verschillende formaten en een grote of kleine oplage. Laat je brochures drukken, laat ze dan ook meteen nieten, vouwen of kaften. Je bepaalt zelf welke afmeting en papiersoort het beste past bij jouw creatie. 

Brochures drukken ter promotie

Een brochure is het ideale middel om jouw bedrijf of evenement te presenteren. Je kunt natuurlijk ook een inspirerende gids maken met alle producten en diensten die je aanbiedt. Of wat dacht je van een eigen magazine? Laat brochures drukken geheel naar je eigen wensen. Kies voor een eenvoudige afwerking, of voor meer luxe. De brochures van Q-Promotions zijn altijd van hoge kwaliteit.

Stel zelf je brochure samen

Q-Promotions heeft een uitgebreid aanbod brochures. De standaardversies brochures drukken wij dubbelzijdig in full colour. Een brochure bestaat minimaal uit 8 pagina’s en maximaal uit 48 pagina’s. Deze worden 2 keer geniet.

Kies het formaat en een staande of liggende variant, bepaal de kwaliteit van je binnenwerk en indien gewenst een andere kwaliteit kaft. Wil je toch meer pagina’s, vraag dan een offerte op maat aan.  

BROCHURES drukken IN KLEINE OPLAGES

Bij Q-Promotions kun je al terecht voor 10 brochures. Brochures met een oplage tot 250 stuks worden digitaal geprint. Vanaf 250 stuks worden de brochures offset gedrukt. Bekijk het aanbod brochures in kleine oplages

WAAROM KIEZEN ONZE KLANTEN VOOR ONS?

"Hele fijne samenwerking, Q is meer dan een drukker, het is een sparringspartner. Tommy is een hele fijn kerel om mee te werken, denkt graag mee en stelt zich pro-actief op. Heel erg fijn. Q is een absolute toevoeging geweest voor ons magazine! Heel blij mee!" - Robbert uit Tilburg

"Al jaren nemen wij met grote regelmaat drukwerk af bij Q-Promotions. Goede kwaliteit, goede prijzen en een prettige communicatie. En mocht er een keer iets niet helemaal naar wens zijn dan wordt het altijd naar tevredenheid opgelost. " - Loes uit Oss

"Snelle service en fijn dat er iemand aan de andere kant zit die meedenkt." - Jasper uit Oosterhout

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8! Lees al onze klantbeoordelingen.

Stalenpakket met papiersoorten

Je papierkeuze bepaalt de uitstraling van je brochure of magazine. Bij Q-Promotions kun je je brochure naar eigen wens samenstellen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende papiersoorten voor het binnenwerk en 8 voor de kaft.

Het is ook mogelijk de gehele brochure in dezelfde papierkwaliteit te drukken, je hebt dan geen kaft (selfcover).

Wij adviseren je graag. Wil je de verschillende papierkwaliteiten even zien en voelen voor je een keuze maakt? Bestel dan ons stalenpakket. 

Meer pagina's of speciale afwerking?

Q-Promotions is gespecialiseerd in maatwerk drukwerk. Wij vinden het leuk om samen met jou een brochure samen te stellen die echt gezien mag worden en bewaard wordt. Zo kun je de kaft verfraaien met UV-spotlak of andere speciale afwerkingen. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 013 - 582 09 68.