• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Bierviltjes bedrukken

Bierviltjes bedrukken we bij Q-Promotions zó scherp dat je de opdruk zelfs aan het einde van de avond nog uitstekend ziet. Of je ze nu enkelzijdig of dubbelzijdig laat bedrukken met een logo, tekst of foto. Online bestel je daarom makkelijk, snel en voordelig vierkante en ronde bierviltjes. En dat al met kleine oplages vanaf 25 stuks!

BIERVILTJES BEDRUKKEN KLEINE OPLAGE?

Kies voor digitaal geprinte viltjes voor een oplage vanaf 25 stuks.

PAK JE HET GROTER AAN?

Kies dan voor offset gedrukte viltjes, verkrijgbaar in oplages van 500, 10000, 25000 of nog meer!
 

 

ORIGINEEL RECLAME MAKEN MET JE EIGEN BIERVILTJE

Een bedrukt bierviltje is een uitstekend reclame- of promotiemiddel. Want zeg nu eerlijk; een evenement organiseren is leuk, maar met bedrukte bierviltjes breng je pas écht leven in de brouwerij. Helemaal als je een uniek design, inspirerende quote met een knipoog of stapels foute foto’s gebruikt. Alleen daarom al is het de perfecte kers op de taart voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeest. Je kunt ze natuurlijk ook cadeau geven of als gastenboek gebruiken voor een bruiloft. Of laat bezoekers van de vrijmibo het ene na het andere verzoeknummertje schrijven op de bierviltjes. De ideeën liggen letterlijk voor het oprapen.

Of je nu een klein feestje of juist een groot event organiseert, met bedrukte bierviltjes bedien je de bezoekers optimaal. Bierviltjes zijn dan ook uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Wat dacht je bijvoorbeeld van bierviltjes met logo voor in je horecazaak, op een festival of op beurzen. Je kunt ook bierviltjes laten maken met verschillende foto’s of grappige teksten als je op een ludieke manier een nieuw drankje of product wilt lanceren.

 

DIGITAAL OF OFFSET BEDRUKTE BIERVILTJES

Wil je een kleine oplage bierviltjes laten bedrukken voor je vereniging, verjaardag of een ander feestje? Dan kun je het beste bierviltjes laten printen. Met digitaal geprinte bierviltjes (al mogelijk bij kleine oplages vanaf 25 stuks) voorkom je namelijk hoge opstartkosten omdat er geen drukplaten nodig zijn. Daardoor is het goedkoop én kunnen we je bierviltjes snel leveren. Kies offset gedrukte bierviltjes bij grotere oplages. Deze zijn verkrijgbaar in oplages van 500, 10000, 15000 stuks of nog meer! Hoe meer je er bestelt, hoe goedkoper het wordt. Zo betaal je voor 25000 stuks omgerekend nog maar 3 cent per viltje!

DE BESTE KWALITEIT VOORSCHOTELEN

Zowel de geprinte als de gedrukte bierviltjes zijn online verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: rond en vierkant met afgeronde hoeken. De klassieke ronde biervieltjes hebben een diameter van 10 cm, de vierkante bierviltjes hebben een afmeting van 9 cm. Je ontwerp wordt enkel- of dubbelzijdig full color gedrukt of geprint op origineel bierviltkarton. Met een dikte van 1,5 mm is het 500 grams bierviltkarton extra stevig en dus prima opgewassen tegen intensief gebruik. Met al die meters die de Nederlander gemiddeld aflegt, is dat maar goed ook. Want voor al die meters bier heb je natuurlijk wel een goede bodem nodig.