• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Bekers bedrukken

 

Bedrukte koffiebekers bestel je snel en eenvoudig bij Q-Promotions! Deze milieuvriendelijke kartonnen bekers zijn online verkrijgbaar met een inhoud van 180 ml en 225 ml en kunnen volledig full colour worden bedrukt. Ideaal dus om jouw bedrijf extra onder de aandacht te brengen op de werkvloer, bij een beurs of op een evenement. Laat daarom subtiel je logo op de bekers drukken of maak een pakkend ontwerp en creëer écht een beker met inhoud.

De voordelen van onze koffiebekers: 

  • Hoge kwaliteit bedrukking t/m 4 kleuren PMS of full colour
  • PEFC gecertificeerd kartonnen beker
  • Milieuvriendelijke coating
  • 100% recyclebaar
  • Al vanaf 1000 stuks te bestellen (ter illustratie: de gemiddelde kantoormedewerker drinkt jaarlijks al zo'n duizend keer koffie of thee!)
  • Snelle levertijd van 5 tot 10 werkdagen!

WAT EEN BAK…

Laat je bekers bedrukken, dan ontvang je sowieso een sterk bakkie. De kartonnen bekers worden namelijk gemaakt uit een enkelwandig bordkarton en aan de binnenzijde voorzien van een recyclebare PE-coating. Daardoor zijn deze wegwerpbekers geschikt voor koude én warme dranken. Een keuze maken gaat al net zo vloeiend, want speciaal voor jou hebben we de twee meest gekozen modellen eruit gefilterd. In onze webshop vind je bekers met een inhoud van 180 ml en 225 ml bekers. De koffiebekers van 180 ml zijn geschikt voor elk koffieautomaat en daarmee ideale vending bekers om te laten bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of tekst. Bij het bestellen kun je eventueel nog een bijpassende witte of zwarte deksel toevoegen. Mooie afsluiter toch?!

MILIEUVRIENDELIJKE KOFFIEBEKERS

Onze bekers bestaan voor ongeveer 95% uit papiervezel en hebben aan de binnenkant een dunne PE (polyethyleen) beschermlaag die ervoor zorgt dat de vloeistoffen niet door het papier lekken. Handig - anders heb je altijd een slap bakkie - en goed, want PE-coated bekers zijn het minst milieubelastend! Doordat deze coating van betere kwaliteit is dan de PLA is er namelijk minder karton nodig. En in tegenstelling tot bekers met een PLA-coating kunnen papieren bekers met PE-coating gewoon bij het PMD en hoeven ze niet apart te worden ingezameld. 

 

Dat is andere koffie

Een nog duurzamer alternatief zijn de BIO koffiebekers gemaakt van PaperWise karton. Deze composteerbare bekers worden gemaakt van landbouwafval en voorzien van een bio-coating. Ook deze bekers bedrukken we precies zoals jij het wilt! Wil je deze BIO koffiebekers laten bedrukken? Neem dan even contact op. Ook als je meer of minder koffie drinkt en daarom andere formaten of oplages wenst, kun je het beste bellen of mailen voor een mooi prijsje. We leveren immers net zo snel een kleine espressobeker in grote oplages als een grote beker voor een heerlijke latte macchiato in een kleinere oplage. Als het moet zelfs binnen 24 uur

Liever een koffiebeker to go laten bedrukken? Op zoek naar isolerende bekers met bedrukking? Of wil je juist een mok bedrukken met tekst of foto? Ook dat krijgen onze accountmanagers (koffie)dik voor elkaar!