• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Beachflag

 

Hoewel de naam het wel doet vermoeden, wordt een beachflag niet alleen op het strand gebruikt. Beachflags zijn handige en opvallende vlaggen voor zowel binnen- als buitengebruik. Promoot tijdelijke acties en evenementen, je merk of breng jouw bedrijfsnaam permanent onder de aandacht. 

Ruime keuze beachflags

Q-Promotions biedt drie soorten beachflags die allemaal in drie verschillende afmetingen te bestellen zijn:

  • De dropflag
  • De squareflag
  • De wingflag

formaat beachflag

De vlaggen komen in de maten S, M en L. Beachflags maat S zijn ongeveer 2,5 meter hoog, maat M ongeveer 3,5 meter en maat L ongeveer 4,5 meter. Kijk bij het type vlag dat je wilt bestellen voor de exacte maten. De hoogte vanaf de onderkant van de vlag tot aan de grond is ongeveer 65 cm. Voor elke situatie en omgeving is er dus een passend formaat.

beachflag bedrukken

De beachflags zijn gemaakt van polyester vlaggendoek. Dit is het meest gebruikte materiaal voor vlaggendoek. Het is licht en goed te bedrukken in full colour. Het polyester vlaggendoek is Uv-bestendig dus de kleuren blijven lang mooi. De beachflag is licht doorschijnend waardoor je print aan beide zijden goed te zien is. Het vlaggendoek is sterk en elastisch en daarmee geschikt voor zowel binnen als buiten. Dit lichte materiaal is echter niet sterk genoeg voor zware weersomstandigheden. Om er lang plezier van te hebben kun je hem bij stormachtig weer dus beter naar binnen toe halen.


beachflag bestellen met voet

De beachflag is makkelijk te verplaatsen omdat hij zo licht is. Voor extra stevigheid op de grond, bieden wij voor iedere soort ondergrond een voet:

  • Tankvoet: hiermee kun je de vlag binnen en buiten neerzetten. De voet is te vullen met water of zand ter versteviging, verrijdbaar met wieltjes.
  • Grondanker: deze pen steek je makkelijk in een zachte ondergrond zoals gras of zand.
  • Bodemplaat: 12kg, met schroefgaten eventueel vast te schroeven aan de ondergrond.
  • Het is ook mogelijk een beachflag zonder voet te bestellen.

Jouw logo, tekst of reclame in full colour print op een beachflag?

Hang de vlag maar uit! Met je eigen beachflag kan de dag niet meer stuk. Upload eenvoudig je eigen ontwerp via de site en wij doen de rest. Kom je er niet uit, zit je met de handen in je strandhaar? Onze medewerkers helpen je weer de stok in.