• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Drukwerk voor het onderwijs

Drukwerk is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Schrijfblokken, briefpapier, ringbandmappen, maar ook bijvoorbeeld bureau-onderleggers en whiteboards kunnen niet ontbreken in het onderwijs. Jij noemt het en wij hebben het! Voor een compleet drukwerkpakket voor jouw onderwijsinstelling(en) ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Professioneel drukwerk met huisstijl

Jouw school wilt natuurlijk elke dag weer professionaliteit uitstralen. Niet alleen op bijvoorbeeld een open dag, maar ook in de dagelijkse communicatie en leeractiviteiten met zowel leerlingen als betrokken ouders en meer. Wij helpen jouw instelling om de huisstijl door te voeren op elk soort drukwerk. Een brief naar ouders verstuur je natuurlijk op gepersonaliseerd briefpapier in een envelop volgens de huisstijl. Maar ook jouw medewerkers en leerlingen voorzien van bijvoorbeeld schrijfblokken of ringbandmappen met het logo van de school behoort zeker tot de mogelijkheden.

Totaalpakket drukwerk voor het onderwijs

Omdat onderwijsinstellingen elke dag weer zoveel drukwerk gebruiken, vinden wij dat het heel makkelijk moet zijn om vliegensvlug een totaalpakket te bestellen. Drukwerk van enkel de beste kwaliteit, een uitstekende service en een snelle levertijd. Dat is wat je van Q-Promotions kunt verwachten!

Wie gingen je voor?

Q-Promotions levert al jaren de mooiste drukwerken voor diverse bedrijven, waaronder vele onderwijsinstellingen. Grote bedrijven als de Efteling en het Kruller Muller Museum hebben zich laten overtuigen door de service, kwaliteit en vliegensvlugge levering! We hebben een aantal producten uitgelicht die voor jou wellicht interessant kunnen zijn. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Klik dan verder naar de reguliere website!

Veel bestelde producten voor in het onderwijs

Posters digitaal

Posters

vanaf 5,- excl. btw

Bekijk product
Multomappen

Ordners

vanaf 579,- excl. btw

Bekijk product
Schrijfblokken drukken

Schrijfblokken

vanaf 182,- excl. btw

Bekijk product
Presentatiemappen drukken

Mappen

vanaf 228,- excl. btw

Bekijk product
Boekenleggers drukken

Boekenleggers

vanaf 35,- excl. btw

Bekijk product
Voor maandag 12 uur besteld? Woensdag vanaf 17:30 uur klaar! Voor woensdag 12 uur besteld? Vrijdag vanaf 17:30 uur klaar!

Q-Promotions in beeld

Bekijk onze video waarin we je in 20 seconden laten zien wat je als klant allemaal mag verwachten bij Q-Promotions. Mogen we jou binnenkort ook begroeten?

Q-Promotions: onderwijs

Q-Promotions levert al lange tijd aan verschillende onderwijs instellingen waaronder Fontys Hogescholen en scholengemeenschap de Overlaat. Naast het ruime assortiment en de uitstekende kwaliteit waarderen klanten vooral onze service. We hanteren dan ook trots onze slogan 'Jouw drukwerk, onze zorg!’.

Hebben we jou al overtuigd?

 

 

Klanten
beoordelen
Q-Promotions
met een
8,9
Gebaseerd op 1889 beoordelingen op de schaal van 10
Heb je vragen?
  013 - 582 09 68
  06 - 82691291 (WhatsApp)
  Mail ons
  Live chat
  Facebook
Dit is Q-Promotions
  Snelle levering
  Specialist in maatwerk
  Scherpe prijzen
  Uitgebreid aanbod
  Eigen transport
  Gratis bestandscontrole
  Makkelijk online bestellen
  Milieubewust
Staat je product niet op onze website?