• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Kies voor Q-Promotions

Q-Promotions is echt een partner in drukwerk. We helpen je graag bij het aanleveren van de juiste bestanden. Wij controleren standaard of jouw bestand technisch in orde is en lossen problemen zoveel mogelijk zelf op. 

Altijd bereikbaar

Voor al je vragen of problemen, is er een vast contactpersoon bij Q-Promotions. Jouw contactpersoon is gewoon telefonisch te bereiken, of persoonlijk te spreken op kantoor. Alle klanten zijn welkom om een kopje koffie te komen drinken.

Snelle, betrouwbare levering

Kwaliteit en service stoppen niet bij het verzenden van je bestelling. Om er zeker van te zijn dat je drukwerk onbeschadigd en op tijd aankomt, houdt Q-Promotions ook het transport in eigen hand.

Q-Promotions beschikt over een eigen wagenpark. Onze chauffeurs bezorgen het drukwerk in heel Nederland, zo heb je je bestelling vrijwel altijd binnen 3 dagen in huis.

Bezorging wanneer het jou uitkomt

Q-Promotions produceert, vervoert en bezorgt jouw drukwerk met aandacht. Daarnaast stem je makkelijk met ons af waar en hoe laat jouw drukwerk wordt afgeleverd. Onze chauffeurs ondersteunen bovendien bij het ophangen of installeren van spandoeken, reclameborden, stickers of andere promotiematerialen.

Scherpe prijzen

Kwaliteit staat bij Q-Promotions voorop, maar wij begrijpen dat voor veel klanten ook de prijs doorslaggevend kan zijn in de keuze voor een drukkerij. De beste prijs-kwaliteitverhouding vind je bij ons. Door collectief drukwerk in te kopen, werkt Q-Promotions efficiënt en kostenbesparend.

Meedenken

Q-Promotions denkt graag met je mee. Wij adviseren je bij de papierkeuze, oplages, het aanleveren van je bestanden en de juiste druktechniek. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Mocht er ondanks alle zorg en aandacht toch iets misgaan, dan zorgen wij natuurlijk voor een passende oplossing.