Vlotte chauffeur (met doorreismogelijkheden) gezocht!

Vlotte chauffeur (met doorreismogelijkheden) gezocht! (m/v/o) (40 uur per week)

Het was druk, is druk en wordt steeds drukker. Zo druk dat we toch echt een paar handjes tekortkomen. Daarom zijn we op zoek naar een vlotte chauffeur om ons (zes) koppige logistieke team te versterken. Help jij ons verder op (de) weg? Binnen ons bedrijf is er plek voor jou en al je doorgroei dromen. Klaar voor een uitdaging?

Wie is ‘ons’?
Er komt een dag waarop je denkt: “zijn jullie dan helemaal de weg kwijt?!” Of misschien vraag je je op dag één al af waar je in godsnaam terecht bent gekomen. Dan moet je weten dat Q-Promotions de schakel tussen de klant en de drukker is. Alles daartussenin regelen we zelf. Van controle tot vliegensvlug transport. Een jong team van prettig gestoorde vakidioten draagt daar zorg voor en gaat elke dag vol enthousiasme aan de slag voor mooie opdrachtgevers als de De Beren, Poppodium 013 en Marktplaats.

Wat ga je doen?
Als chauffeur neem jij het stuur letterlijk in eigen hand en zorg je ervoor dat deze en andere klanten het bestelde drukwerk netjes en op tijd geleverd krijgen. Op maandag en donderdag begin je jouw werkdag daarom extra vroeg en sta je al vanaf half 8 klaar om de vaste ritten weg te werken.Afhankelijk van de route die je van onze planner krijgt toegewezen, rijd je zo’n 15 tot 30 adressen af door heel Nederland. De rest van de week bestaat jouw dag voornamelijk uit (spoed)leveringen en andere bijkomende magazijnwerkzaamheden. Zo baan je je een weg door de diverse werkbonnen, zul je bussen laden voor de volgende dag, inkomende goederen controleren, orders ompakken en het magazijn op orde houden.

Op doorreis? Kansen, ze liggen hier voor het oprapen. Voor iedereen die graag verder door wilt reizen en een neusje voor ontwikkeling heeft bieden wij mogelijkheden. Het enige wat jij moet inpakken is een grote portie ambitie! De eerste zul je niet zijn want vele van onze chauffeurs hebben uiteindelijk een andere afslag genomen richting een andere functie. Heb jij al een bestemming voor ogen?

Wie ben jij?
Je komt bij ons een heel eind als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Daarnaast wegen goede communicatieve vaardigheden zwaar. “Hè welk bedoelde gullie?” Dat je gewoon graag een praatje maakt met iedereen.

Om een 9 tot 5 mentaliteit lach je het hardst. Bij jou is dat eerder van 5 tot 9, want je hebt genoeg brandstof om eerder te starten of langer door te gaan als het nodig is. Dus als er aan het einde van een lange werkdag nog bussen geladen moeten worden voor de volgende dag, denk jij niet “laat maar!”, maar “laad maar!”Alleen daarom al zul jij nooit het derde wiel aan de wagen zijn -bij ons tenminste. En over wielen gesproken; een goede band vinden we uitermate belangrijk. Voor de juiste wegligging én voor een optimale groepssfeer. Als een ware teamplayer ben jij dan ook bereid voor klanten en collega’s een stapje extra te zetten of een snel sprintje te trekken als het nodig is.

Ben je nog aan de weg timmeren? Geen probleem! Een afgeronde opleiding of ervaring in een soortgelijke functie is bij ons geen vereiste. Wij geloven namelijk in het principe “waar een wil is, is een weg” en leiden je met alle plezier zelf op tot de gewenste chauffeur die we zoeken, en misschien wel veel meer!

En wat levert jou dat op?
• een boel ongeremde collega’s
• prima salaris
• goed pensioenfonds
• nog betere Q-uitjes
• een gewaardeerde positie in een team waarin je kunt doorgroeien

Niet goed genoeg voor je?
Nou vooruit, je krijgt er nog een hoop extra’s bij. Zo tanken we op vrijdagmiddag bier in plaats van euro95, krijg je eigen werkkleding, 25 vakantiedagen, tijd-voor-tijd, wekelijks vers fruit én een goedgevulde snoeppot om de gezonde werklust te compenseren.


Past dit in jouw straatje? Staat niets je in de weg om je loopbaan voort te zetten op de rijbaan? Stuur dan z.s.m. een motivatie + CV naar jarno@q-promotions.nl