• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Villa Pardoes Week 2019

Van 20 t/m 27 september wordt een ludieke week georganiseerd om Villa Pardoes onder de aandacht te brengen: de Villa Pardoes Week! Tijdens deze week worden door sponsoren  en andere zakelijke ambassadeurs verschillende initiatieven opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Villa Pardoes.


Zo lanceert Bag Boys een speciale Villa Pardoes lederwaren lijn, spelen ze bij B-more spelen online tikkertje in het Ondernemershuijs Tilburg en gaan ze bij Willem II met de collectebus rond in het stadion tijdens de wedstrijd Willem II- VVV Venlo.


En wij? Wij doneren tijdens deze week per bestelling 5 euro aan Villa Pardoes. Beetje afgezaagd en voorspelbaar misschien, maar wel mega effectief. Op deze manier zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk gezinnen met een kind dat ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek is, van een onbezorgde vakantie kunnen genieten bij Villa Pardoes.


Wij dragen Villa Pardoes een warm hart toe. Jij ook? Plaats dan tussen 20 en 27 september een bestelling (online, telefonisch of via de mail) en laat dromen uitkomen!