• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Klantbeoordelingen

beoordeling q-promotions drukwerk 8,9

Op een schaal van 1 tot 10 staat klanttevredenheid bij ons op 11. Klanttevredenheid vinden we zelfs zó belangrijk dat we er onze missie van hebben gemaakt.

SERVICE VERBETEREN

Bij Q-Promotions geloven we namelijk dat je ervaring net zo perfect moet zijn als de producten die we leveren. Daarom krijgen al onze klanten de mogelijkheid om in een paar luttele seconden hun mening met ons en de rest van de wereld te delen. Via het reviewsysteem klantenvertellen.nl kunnen ze bijvoorbeeld - subtiele suggestie - het personeel de hemel inprijzen, aangeven of de prijzen goed zijn, de kwaliteit voldoende is en of de beloofde levertijden wel zijn gehaald. Iedere beoordeling wordt hoog gewaardeerd - ook als deze laag is. Want alleen dankzij die feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

Positieve beoordelingen

Wie de reviews bekijkt, ziet dat de gemiddelde score inmiddels een dikke 8,9 bedraagt! Klanten uit heel Nederland waarderen onze persoonlijke service, de flexibiliteit waardoor wij standaardproducten en producten op maat volledig naar wens kunnen leveren, en de extra snelle bezorging door onze eigen chauffeurs. Dat 99% van de klanten ons aanbeveelt vinden we zelf ook behoorlijk indrukwekkend! Daar zijn we eigenlijk best trots op. Zonder onszelf te veel op de schouder te kloppen natuurlijk. Van iedereen zijn we misschien nog wel het meest kritisch op onszelf. Dat houdt ons scherp en daar worden we uiteindelijk allemaal beter beter.

Lees alle klantbeoordelingen op klantenvertellen.nl