• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Wonderstickers

 

Q-Promotions biedt wonderstickers: stickers die steeds opnieuw te gebruiken zijn. De sticker is statisch hechtend, er wordt dus geen lijm gebruikt. Ideaal voor bijvoorbeeld op een winkelruit of auto in de showroom. Bij het verwijderen van de sticker blijven geen lijmresten achter.

Let op: De wondersticker kleeft op de meest gladde oppervlakken zoals glas, glad hout en aluminium, maar niet op poreuze ondergronden zoals beton of baksteen.

Multifunctionele wonderstickers

Wil je ergens een leuke promtionele sticker opplakken zonder dat deze vieze plakresten achterlaat? Dan hoef je niet verder te zoeken! Q-Promotions drukt handige wonderstickers die statisch hechten en dus geen lijmresten achterhalen. Deze wonderstickers zijn te gebruiken op alle gladde oppervlakken en verkrijgbaar in allerlei formaten en vormen. Standaard drukken wij rechthoekige en ronde wonderstickers, maar mocht je een ander idee hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze vakkundige medewerkers grijpen elke klus op maat weer aan als een leuke uitdaging!