• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Q-Promotions & Villa Pardoes

Villa Pardoes

Sinds februari 2015 is Q-Promotions trotse sponsor van het drukwerk van Villa Pardoes. Bekijk hieronder het promotiefilmpje van Villa Pardoes en lees meer over de samenwerking met Q-Promotions.


Persbericht Villa Pardoes 03-02-2015

Op maandag 2 februari heeft Villa Pardoes een samenwerkingsovereenkomst ondertekent met Q-Promotions. De overeenkomst bindt elkaar tot en met medio 2016 en beide partijen gaan het gesprek aan om deze prettige samenwerking voort te zetten.

Wegens omstandigheden is de overeenkomst deze week met terugwerkende kracht ondertekent. Een mooie geste van Q-Promotions uit Tilburg waarmee het afgelopen jaar zeer prettig is samengewerkt. Naast het drukwerk wat Q-Promotions voor de Villa verzorgt zullen de medewerkers van Q-Promotions ook helpende handen bieden bij activiteiten voor gasten van de Villa.

Tommy Grein, directeur van Q-Promotions is blij en trots om een steentje bij te dragen aan een regionaal goed doel. "Als vader van een jong gezin vind ik het werk wat Villa Pardoes doet geweldig en kan ik me voorstellen dat zo'n week vakantie met je gezin onvergetelijk is. Als wij hiermee kunnen helpen, dan doen we dit met liefde en plezier."

Villa Pardoes dankt Q-Promotions voor de fijne samenwerking en hoopt deze nog jaren voort te zetten.