• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Tafel / Balie dispenser

Deze opvallende tafel / balie dispenser voor desinfecterende gel valt dankzij jouw eigen unieke bedrukking extra op binnen jouw bedrijf. 
 
 
 

Prijzen & opties

Kwaliteit Template Leverdatum   3
ex.
6
ex.
9
ex.
12
ex.
15
ex.
Eigen
oplage 
Display + 300 ml desinfectie i   ma17-05-21 3
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 
-
Display + 300 ml desinfectie 

Eigenschappen

Formaat:
300 ML
Materiaal:
Klaar:
ma 17-05-21
3
 
Opvallen met hygiëne
Wij leveren deze balie / tafel dispensers aan met een bedrukking naar keuze. Zo kan je je bedrijfslogo erop zetten of een andere boodschap. Zo wijs je je bezoekers, gasten en personeel op de veiligheidsmaatregelen die zijn genomen tijdens de coronacrisis. 
 
De effectieve gel doodt 99,9% van alle schadelijke bacteriën binnen enkele seconden. Ook virussen maken hierdoor minder kans om te overleven. Tijdens de covid-19 epidemie is dit een onmisbaar en noodzakelijk element in je bedrijfsgebouw.
 
Deze opvallende dispenser kan gebruikt worden in je bedrijf, winkel, op school, maar natuurlijk ook gewoon thuis. Je handen raken meer aan dan je denkt: deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en bureau's. Dit zijn allemaal voorbeelden van objecten die door ontelbaar veel andere, niet gewassen, handen zijn aangeraakt! Voorkom verspreiding van het coronavirus door het gebruik van desinfecterende gel.
 
 
Soft Care Des E is een handdesinfectiemiddel, gebaseerd op ethanol (79%). Ethanol is een desinfectans, dat zeer effectief is tegen residente en transiënte flora zoals bacteriën, schimmels, gisten en virussen. De Soft Care Des E is ook effectief tegen het Norovirus en de MRSA bacterie. Daarnaast bevat Soft Care Des E een huidverzachter, waardoor dit product erg geschikt is voor veelvuldig gebruik en de huid soepel en intact blijft.
 
Jouw bedrijf kan dus supersnel voorzien worden van deze desinfecterende gel zodat je medewerkers veilig aan het werk kunnen en je klanten of bezoekers hun handen kunnen reinigen.
 
Productomschrijving
• Full colour bedrukt
• Inclusief 300 ml desinfectiegel
• Bevat 79% ethanol, een zeer effectieve desinfectans
• Bevat een effectieve huidverzachter, die irritaties en uitdroging voorkomt.
• Zonder geur- en kleurstoffen (geschikt voor gebruik in voedselverwerkende industrie)
• Snelle levertijd mogelijk
Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW (Wijzigen)