• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Strandtas

 

Handig voor je bikini, zwembroek, badlaken, parasol, lunch, sapjes, leesboek en zonnebril: een eigen strandtas. Uiteraard een strandtas met eigen ontwerp, gedrukt bij Q-Promotions, waar wacht je nog op? Een eigen strandtas bedrukken is zó 2020.

Verschillende formaten

Steel de show met een draagtas in eigen print of met een eigen logo. De verschillende formaten van de tas bieden je de mogelijkheid om de tas geheel naar eigen smaak te laten ontwerpen. Zo komen de tassen in de formaten 40 x 40 cm, 45 x 45 cm, 40 x 50 cm en 50 x 40 cm. Daarnaast heb je de keuze uit een zwart of wit hengsel.

Katoenen hengsel

Gooi de tas over je schouder of houdt hem vast als handtas; gebruik hem zoals jij dat wilt. De tas wordt afgewerkt met een katoenen hengsel van 4cm breed en 66 cm lang, waarbij je de keuze hebt uit een witte of een zwarte band. Het hengsel wordt afgewerkt met bijpassende kleur garen voor de juiste look.

Strandtas cadeau

De tas is perfect voor mee naar het strand, om de boodschappen in te doen of om mee te nemen naar het zwembad. Bestel de tas voor jezelf of geef hem cadeau aan je familie, vrienden of relaties. Hoe leuk is het als je jouw klant kunt verrassen met een giveaway bij aankoop van een product in de winkel?

 

Waterafstotende stof

De strandtas is gemaakt lodi: een dichte stof gemaakt van 100% polyester en garen. Lodi heeft de uitstraling van linnen maar de voordelen van polyester, oftewel de tas is extra stevig en waterafstotend. De stof van 220 gr/ m2 heeft een platbinding, wat een stevig en stabiel effect geeft en er dus voor zorgt dat de tas duurzaam is. De stof is uitvoerig getest en bevat geen schadelijke stoffen. Bovendien is de printkwaliteit van de stof extreem hoog, waardoor de kleuren er prachtig uitkomen.

Strandtas bestellen

  • 40 x 40 / 45 x 45 / 40 x 50 / 50 x 40 cm 
  • Zwart of wit hengsel
  • Hengsel 4 cm breed en 66 cm lang 
  • 100% polyester en garen

Jouw logo, tekst of reclame in full colour print op een strandtas?

Handtastelijk geworden? Bestel je strandtas dan makkelijk door jouw ontwerp te uploaden via onze website. Gaat dat niet fantastisch? Neem dan contact op met onze medewerkers binnendienst, zij helpen je graag verder op iedere doordeweekse dag.