• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Stay Safe 1,5 meter afstand veiligheidshesje

Zorg ervoor dat je medewerkers veilig werken en mensen op anderhalve meter afstand houden. Tijdens de covid-19 epidemie is dit een duidelijk en herkenbaar hesje, met een heldere boodschap. Stay Safe!

 

Stay Safe 1,5 meter afstand veiligheidshesje
Wij verzorgen veiligheidshesjes met een zwarte opdruk aan de achterzijde. De hesjes zelf zijn geel, van goede kwaliteit en hebben een goede pasvorm. De gele kleur zorgt ervoor dat de hesjes goed opvallen. De veiligheidshesjes zijn aan de achterzijde voorzien van de tekst ‘samen houden we 1,5 meter afstand!’, waardoor het voor iedereen in het bedrijf duidelijk is dat er afstand gehouden moet worden tijdens de coronacrisis. Deze veiligheidshesjes zijn op voorraad leverbaar in de maat L/XL. 
 
Prijs en levertijd
Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers supersnel zijn voorzien van een veiligheidshesje!
 
Staffelkorting:
1 - 25 : € 6,- per stuk
25 of meer: prijs op aanvraag
 
Hesje met jouw logo of een andere kleur?
Zoek je hesjes in een andere kleur, model of met een andere opdruk? Dat kan! Wij maken ook hesjes met een gepersonaliseerd opdruk, zoals je bedrijfslogo of een andere tekst. De hesjes zijn ook aan de voorzijde te bedrukken. Zo zorg je ervoor dat het hesje past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Neem voor maatwerk contact op met info@q-promotions.nl, via ons contactformulier of bel direct met een van onze adviseurs op 013-582 0968.
 
Productspecificaties
  • Verkrijgbaar in geel, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag
  • Voorzien van de opdruk ‘Samen houden we 1,5 meter afstand!’
  • Andere opdrukken zijn mogelijk op aanvraag
  • Snelle levertijd mogelijk