• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Onderleggers

 

Met deze bureau-onderleggers kun je gemakkelijk de hygiëne op jouw kantoor waarborgen. Vermeld een duidelijke boodschap of gebruik ze om de 1,5 meter afstand aan te duiden.  
 
 

Onderleggers
Dankzij de Covid-19 epidemie staan maatregelen op het gebied van hygiëne voorop en is het belangrijk dat kantoren ten alle tijden aan deze maatregelen voldoen. Door middel van deze bureau-onderleggers kan je deze hygiëne waarborgen op kantoor. De onderleggers zijn makkelijk te verplaatsen, zien er netjes uit en na gebruik gooi je de vellen gewoon in de prullenbak.

De onderleggers kunnen voorzien worden van een duidelijke boodschap zoals “Deze plek is niet vrij” en voorkom op deze manier overbodig contact tijdens deze coronacrisis waarin duidelijk communiceren key is. Je kunt in één oogopslag een duidelijke boodschap vormgeven. Deze placemat kan natuurlijk ook in de kantine gebruikt worden om aan te duiden dat je op deze plek mag eten of je kunt bepaalde plekken toedienen aan je personeel waardoor iedereen makkelijker 1,5 meter afstand kan houden.  

Kant- en klare onderleggers of toch liever een eigen design? 
We hebben 4 standaard ontwerpen voor je gemaakt, waarbij we enkel nog het logo hoeven toe te voegen. Wil je liever een eigen design op je bureau-onderlegger met daarop meer huisstijlkleuren die passen bij je eigen bedrijf of heb je een boodschap die je graag op deze onderlegger wilt plaatsen? Geen probleem!. Neem voor een gepersonaliseerd pakket of andere gewenste aantallen contact op met info@q-promotions.nl, via de live-chat of via ons contactformulier! 
 
Productomschrijving 
  • Eigen design mogelijk
  • Na gebruik gooi je de papieren onderlegger in de papierbak
  • Te bestellen in 2 formaten (A3 formaat en A2 formaat)