• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Desinfectiezuil

 

Het plaatsen van desinfectiezuilen in jouw bedrijf zorgt ervoor dat de handhygiëne van je medewerkers en gasten altijd optimaal is! Stay Safe! 
Handhygiëne voor je medewerkers en klanten
Tijdens de covid-19 epidemie, maar ook daarna, kunnen jouw medewerkers en gasten hun handen grondig reinigen met hygiënische handgel. Handhygiëne was nog nooit zo belangrijk. Wij leveren desinfectiezuilen waarmee je laat zien dat je serieus omgaat met de veiligheid van je klanten. Ook zorgt het voor een professioneel welkom bij de voordeur van je bedrijf, winkel, sportschool, schoonheidssalon of restaurant.
 
Mooi design
Dankzij het mooie en nette design, springt de desinfectiezuil direct in het oog. De stevige zuil staat zeer stabiel en de dispenser zit op een makkelijk toegankelijke hoogte, zodat het voor iedereen bereikbaar is. Dankzij het eenvoudige pompje op de dispenser kan iedereen snel en gemakkelijk de handen desinfecteren. Hierdoor minimaliseer je de kans op verdere verspreiding van het coronavirus. De vrijstaande zuil werkt zonder elektriciteit; een stopcontact is dus niet nodig. 
 
Kleuren
De desinfectiezuilen zijn standaard leverbaar in rvs, wit of zwart. De dispenser heeft een inhoud van 1 liter desinfectiealcohol en is voorzien van een handpomp-dop.
 
No touch dispenser
Wij leveren de desinfectiezuil in twee varianten: met en zonder no touch dispenser. De no touch dispenser lokaliseert automatisch je handen waardoor je de pomp niet hoeft aan te raken, en er vanzelf desinfectiemiddel op je handen komt.
 
Prijs en levertijd
De desinfectiezuil is verkrijgbaar vanaf € 269,- per stuk. De levertijd van de desinfectiezuil is 5 tot 10 werkdagen, in overleg. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo snel als mogelijk wordt voorzien van een mooie, herkenbare desinfectiezuil!
 
Op maat gemaakt
Wil je de desinfectiezuil voorzien van een eigen logo of opdruk? Dat kan! We leveren de desinfectiezuil ook met een gepersonaliseerde opdruk, zoals je bedrijfslogo of een tekst. Zo wordt de desinfectiezuil passend bij de uitstraling van jouw bedrijf. Neem voor maatwerk contact op met info@q-promotions.nl, via ons contactformulier of bel direct met een van onze adviseurs op 013-582 0968.
 
Productomschrijving
  • Verkrijgbaar in rvs, wit of zwart, andere kleuren zijn mogelijk op aanvraag
  • Stevig en mooi design
  • Geen elektriciteit nodig
  • Voorzien van een logo of bedrukking is mogelijk
  • Inclusief 1 literfles desinfectiealcohol, inclusief handpomp-dop
  • Levertijd 5-10 werkdagen