• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Corona artikelen

Bij Q-Promotions denken we met je mee als het gaat om duidelijke communicatie of signing in jouw bedrijf, óók tijdens de covid-19 epidemie. Daarom hebben we diverse producten in ons assortiment die kunnen helpen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Stay Safe!

 
Wij denken met je mee
We worden allemaal geraakt door het coronavirus. Het is een onzekere tijd en iedereen neemt passende maatregelen. Bij Q-Promotions en Q-Signing denken we graag met je mee, ook hoe wij je kunnen helpen om (verdere) verspreiding van het virus te voorkomen.
Heldere communicatie is letterlijk van levensbelang. Er gelden diverse maatregelen om verdere verspreiding van het covid-19 virus tegen te gaan. 
 
Communiceer helder en duidelijk
Door duidelijk én opvallend te communiceren, weet iedereen wat hij of zij moet doen. Precies om deze redenen hebben wij diverse producten in ons assortiment die zorgen voor een duidelijke communicatie over de regels in jouw bedrijfsgebouw, winkel, restaurant, kantoor of kapperszaak. 

 

Van veiligheidshesje tot vloersticker
Ons assortiment bestaat uit onder meer ultraduidelijke markeringstape, opvallende veiligheidshesjes die je van een eigen opdruk kunt laten voorzien, design desinfectiezuilen, posters, veiligheidsschermen, afzetlint, desinfectiemiddel en roll-up banner met waarschuwingen. 
 
Pakketten
Ook hebben we complete pakketten samengesteld en ontworpen om jou én je klanten te informeren. Handig, toch?
 
Neem voor een gepersonaliseerd pakket of andere gewenste aantallen contact op met info@q-promotions.nl, via de live-chat of via ons contactformulier!
 
Leverbaar binnen 48uur (tijdens werkdagen).