• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Carnavalssteek

Vurdègget wit, ist wir zo wèèd: carnaval 2019. Het feest van plezier, van zotheid en uitbundigheid. Het feest van prinsen (en prinsessen) met steken op en steekjes los. Natuurlijk wil je goedgemutst het feestje meevieren. Dat kan dit jaar met je eigen bedrukte carnavalssteken. Wat een feest!

En nog feestelijker: je kunt ze al voor € 352,50 (voor 250 stuks) op de kop tikken! Dit jaar staat dus niet alleen jouw wereld op z’n kop, maar ook deze bijzondere prinsensteek. Prins Carnaval is er niets bij… 

 
 

Prijzen & opties

Kwaliteit Template Leverdatum   250
ex.
500
ex.
1000
ex.
2000
ex.
3000
ex.
Eigen
oplage 
300 gram silk met enkelzijdig glanslaminaat i   ma04-03-19 5
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 
-
300 gram silk met enkelzijdig glanslaminaat 

Eigenschappen

Formaat:
Carnavalssteek (standaard model)
Bedrukking:
full colour enkelzijdig
Materiaal:
300 gram silk met enkelzijdig glanslaminaat
Afwerking:
Stansen
Klaar:
ma 04-03-19
5

Met Zo'n gepersonaliseerde prinsenmuts maak je ieder carnavalsoutfit compleet!

Zeg nou zelf: wat is carnaval zonder de zogenoemde prinsenmuts of ‘steek’? Maar echt verrassend is het niet, hè? Er zijn echter uitzonderingen. Met je eigen bedrukte exemplaar zorg je deze carnaval niet alleen voor een blijvende indruk op je lever, maar ook bij je klanten. Een zelf ontworpen steek is immers dé manier om tijdens carnaval de naamsbekendheid van jouw bedrijf of carnavalsvereniging te vergroten. Dus je steekt er nog wat van op ook!

Geheel naar wens te bedrukken 


Trek de aandacht met een eigen tekst of logo, ontwerp een uniek exemplaar in de bonte carnavalskleuren of dompel de omgeving om in de huisstijlkleuren van jouw carnavalsvereniging of bedrijf. Het kan allemaal dankzij de enkelzijdige full color bedrukking. Dus kom maar op met je prikkelende leus, creativiteit, satire en oogverblindende pracht en praal.

De prinsensteek wordt standaard op 300 grams silkpapier gedrukt. De papieren prinsensteek overleeft dus met gemak een aantal bier en een hoop vertier. Het model heeft een lengte van 30 cm en is ongeveer 13 cm hoog. Dankzij de steeksluiting past ‘ie op zo ongeveer elk hoofd. Carnaval is immers een feest voor iedereen (niet alleen voor de bierdrinkende Brabanders en Limburgers). En met deze steken heb je geen enkele geldige reden meer om niet te gaan carnavallen.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW (Wijzigen)