• Specialist in maatwerk
  • Gratis bestandscontrole

Badlaken

Naar het strand, zwembad, dompelbad of bubbelbad met je eigengemaakte handdoek. Laat je handdoek bedrukken en je zult nooit meer op zoek zijn naar jouw badlaken in de menigte. De badlakens van Q-Promotions vallen op!

 
 

Eigen print

Met de badlakens van Q-Promotions kun je deze zomer alle kanten op. Op thuisvakantie, kamperen of lekker in de achtertuin? Voor ons geldt: van hetzelfde badlaken een pak. Een badlaken met eigen print kleedt de boel lekker aan. Douche je graag met een groot badlaken? Leuk idee! Jij deelt de lakens uit, wij draaien de drukpers.

Badlaken cadeau

De badlakens worden gedrukt op 350 grams katoen en zijn erg stevig waardoor ze extra lang meegaan. Wie wil er nou geen badlaken in full colour mee naar het strand? Ook perfect als cadeau voor de (klein)kinderen, je relatie of als summergift voor alle collega’s.

Afmeting

Badlakens bedrukken gebeurt in full colour op een afmeting van 140 x 70 cm. De afmeting van de badlakens leent zich dus perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Droog je af na een koude douche, relax op het strand of gebruik het laken als picknickkleed in het park. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

badlaken bedrukken

  • Full colour bedrukking
  • 350 grams katoen
  • 140 x 70 cm

Jouw logo, tekst of reclame in full colour print op een badlaken?

Zie jij zo’n badlaken wel zitten, of liggen? Upload dan je eigen design gemakkelijk via onze website. Heb je al een zonnesteek te pakken en zie je door de badlakens het bos niet meer? Onze account managers zijn er voor jou van maandag tot en met vrijdag. Neem gerust contact met ze op.

 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW (Wijzigen)