Kies voor kwaliteit posters van Q-promotions

Geschreven door Nick Grein op 13 mei 2016

Posters bedrukken
Wil je graag posters inzetten om een evenement, dienst of om je bedrijf te promoten? Dan zijn er ontzettend veel aanbieders waarbij je terecht kan om een poster te laten drukken. Echter de eerste vraag die je jezelf moet stellen is, kies je voor kwaliteit of kies je voor goedkoop? Bij veel aanbieders kun je je posters laten bedrukken tegen een lage prijs. Hoewel dit op het eerste gezicht heel voordelig lijkt, ben je uiteindelijk duurder uit. Waar zit het verschil tussen prijs en kwaliteit eigenlijk precies in? We leggen je in dit blog graag het verschil uit zodat je in de toekomst geen kat in de zak meer koopt.

Zeer lage prijzen tegen een lage kwaliteit

Iedereen wil natuurlijk de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Echter een goedkope lage prijs hanteren gaat helaas vaak gepaard met een lage kwaliteit. Bij posters die gemaakt zijn van een slechte kwaliteit papier en inkt, loop je de kans dat de inkt na enkele weken al begint uit te lopen. Daarnaast gebruiken de meeste drukkerijen geen UV resistant inkt, hierdoor vervagen de kleuren snel in de zon. Dit is natuurlijk erg jammer als je net een grote afname hebt gedaan en het blijkt vervolgens niet geheel naar jouw wens te zijn. Of je hebt de posters net overal opgehangen en het blijkt dat de kleuren vervagen of dat de inkt na enkele weken al begint uit te lopen. Iets waar je niet op zit te wachten als je je evenement of bedrijf aan het promoten bent.

Q-promotions helpt je graag bij het maken van de perfecte poster

Natuurlijk drukken wij ook tegen een voordelige prijs, echter kunnen wij niet opboksen tegen aanbieders die bodemprijzen hanteren. Dit komt omdat wij graag posters leveren van hoge kwaliteit. Zo drukken wij op top kwaliteit papier met de beste inkt en voorzien wij je graag van advies. Wij gebruiken UV resistant inkt, ter bescherming van de inkt en het papier, op deze manier blijven je posters het langst mooi. Indien gewenst kun je bij ons blueback posters met tegendruk bestellen, zodat jouw poster niet doorschijnt en goed leesbaar blijft.

Wil je een grote order of juist een kleine oplage afnemen? Geen enkel probleem! Bij ons kun je voor elke order terecht. Door je posters bij Q-promotions te bestellen hoef je je geen zorgen te maken over je drukwerk. Heb je vragen over welk soort papier of afwerking je moet kiezen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

posters offset

Posters offset

vanaf 41,- excl. btw

Bekijk product

posters digitaal

Posters digitaal

vanaf 4,- excl. btw

Bekijk product

posters xxl

Posters XXL

vanaf 179,- excl. btw

Bekijk product